Om personalet

Anders Kolind Christensen er uddannelseslæge i klinikken som led i sin Kliniske BasisUddannelse (KBU).  Anders har tidligere arbejdet i akutmodtagelsen og på Lever-Maveafdelingen på Aarhus Univestitetshospital, og skal være hos os i 6 mdr.

I den tid skulle han gerne blive endnu mere dygtig, så det er meningen at han skal se og lave så meget som muligt. Der er naturligvis sat tid af til supervision og han arbejder i tæt samarbejde med Jacob og Ane –  så alt er som det skal være.

 

Anne Jakobsen er lægeassistent i klinikken. Hun  er uddannet fysioterapeut og har arbejdet bredt indenfor sit fag, blandt andet med genoptræning og  neurorehabilitering. Hun er desuden uddannet sundhedscoach og vægtkonsulent.

Hun tager sig af en række behandlinger og undersøgelser som blodprøvetagning, vaccination, halspodning, urinundersøgelse, måling af infektionstal, hjertekardiogram, lungefunktionsundersøgelse og meget mere. Hun håndterer også rejsevaccinationssamtaler efter plan lagt med lægen.

Hun har desuden arbejdet med undervisning og samtaleforløb, og hun har i en årrække haft individuelle samtaler og gruppeforløb med patienter med kroniske smerter, stress, depression, angst, overvægt, kræft og mange andre sygdomme.

Som led i disse samtaler har Anne lang erfaring med at vejlede både kort- og langtidssygemeldte i forhold til, hvordan man som sygemeldt kan bevare tilknytningen til sin arbejdsplads/ arbejdsmarkedet.

Hun arbejder naturligvis tæt sammen med lægen og kan altid “stikke hovedet ind” ved problemer.

 

Sanne Kristensen er lægesekretær i klinikken og vil typisk være den første man møder hvis man ringer eller kommer forbi.
Hun har stor erfaring i rådgivning og visitation, og har tidligere arbejdet i andre praksis i Århus-området, og ud over at passe telefon står hun for alt det praktiske der får klinikken til at køre rundt.

 

AK (som hedder næsten det samme som Anne, og derfor kaldes AK), Tine, Lucas og Aske er medicinstuderende på den sidste del af studiet. De arbejder med telefonpasning, blodprøvetagning, diverse andre prøver og håndterer en rækker mindre alvorlige sygdomme, altid i samråd med Læge.

Nanna, Josefine og Janne er medicinstuderende der tidligere har arbejdet i klinikken og kommer fortsat i ny og næ som afløsere.