Om personalet

Randika Sivakumar er uddannelseslæge i klinikken som led i sin speciallægeuddannelse. Randika har været her fast i foråret og sommeren 2021 og vil så komme tilbage i perioder de næste par år imens hun arbejder på sygehuset. Hun har allerede betydelig erfaring fra andre praksis i Århus- og Randersområdet, og har også arbejdet i almen praksis i Norge.

Anette Klougart er Sygeplejerske i klinikken. Anette kommer fra hjerteafdelingen på Skejby Sygehus, og har her arbejdet med hjerterytmeforstyrrelser, blodtryksbehandling og generelt med hjertepatienter.  Det er tanker at hun skal  være tovholder på mange af de forløb der er for kronisk sygdom i klinikken. Derudover har hun en bred viden om sygdom generelt, og man vil kunne møde hende i mange andre funktioner i klinikken.

Hanne Roed er lægesekretær i klinikken og vil typisk være den første man møder hvis man ringer eller kommer forbi.

Hun har stor erfaring i rådgivning og visitation, og har tidligere arbejdet i mange år i andre praksis i Århus-området, og ud over at passe telefon står hun for alt det praktiske der får klinikken til at køre rundt.

Sozan, Charlotte, Ida, Frederik, Maja og Mette er medicinstuderende på den sidste del af studiet. De arbejder med telefonpasning, blodprøvetagning, diverse andre prøver og håndterer en rækker mindre alvorlige sygdomme, altid i samråd med Læge. Det vil ofte være dem der ser en først ved akut sygdom for at klargøre til lægen.