Om personalet

 

Anne Jakobsen er lægeassistent i klinikken. Hun  er uddannet fysioterapeut og har arbejdet bredt indenfor sit fag, blandt andet med genoptræning og  neurorehabilitering. Hun er desuden uddannet sundhedscoach og vægtkonsulent.

Hun tager sig af en række behandlinger og undersøgelser som blodprøvetagning, vaccination, halspodning, urinundersøgelse, måling af infektionstal, hjertekardiogram,  lungefunktionsundersøgelse samt livmoderhalsundersøgelser, prævensionsrådgivning og meget mere. Hun håndterer også rejsevaccinationssamtaler efter plan lagt med lægen.

Hun har desuden arbejdet med undervisning og samtaleforløb, og hun har i en årrække haft individuelle samtaler og gruppeforløb med patienter med kroniske smerter, stress, depression, angst, overvægt, kræft og mange andre sygdomme.

Som led i disse samtaler har Anne lang erfaring med at vejlede både kort- og langtidssygemeldte i forhold til, hvordan man som sygemeldt kan bevare tilknytningen til sin arbejdsplads/ arbejdsmarkedet.

Hun arbejder naturligvis tæt sammen med lægen og kan altid “stikke hovedet ind” ved problemer.

Randika Sivakumar er uddannelseslæge i klinikken som led i sin speciallægeuddannelse. Randika skal være her fast det i foråret og sommeren 2021 og vil så komme tilbage i perioder de næste par år. Hun har allerede betydelig erfaring fra andre praksis i Århus- og Randersområdet, og har også arbejdet i almen praksis i Norge.

Hanne Roed er lægesekretær i klinikken og vil typisk være den første man møder hvis man ringer eller kommer forbi.

Hun har stor erfaring i rådgivning og visitation, og har tidligere arbejdet i mange år i andre praksis i Århus-området, og ud over at passe telefon står hun for alt det praktiske der får klinikken til at køre rundt.

AK (som hedder næsten det samme som Anne, og derfor kaldes AK), Cecilie, Josefine, Lucas og Kirstine er medicinstuderende på den sidste del af studiet. De arbejder med telefonpasning, blodprøvetagning, diverse andre prøver og håndterer en rækker mindre alvorlige sygdomme, altid i samråd med Læge. Det vil ofte være dem der ser en først ved akut sygdom for at klargøre til lægen.